Lord & Berry; Beauty to wear

Lord & Berry is een revolutionair make-up merk dat in 1922 is opgericht en sinds 1997 nauw samenwerkt met de modewereld. Het merk is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en weet hier altijd op in te spelen door een fantastische kwaliteit te bieden.

Daarnaast zorgen ze voor de mooiste designs. Door te kijken naar kunst en cultuur weet het merk vrouwen te helpen in het vinden van hun stijl in het dagelijks leven en op speciale momenten.

LORD & BERRY UIT MILAAN

Het merk heeft zich de laatste tijd ontwikkeld in de modestad van de wereld: Milaan. Hier heeft het merk haar passie gecreëerd voor het bijdragen aan het leven van de moderne, veeleisende vrouw. Samen met de mode industrie, make-up artists, professionals en consumenten weet het merk revolutionaire formules en eigentijdse trends te ontwikkelen. Het team van Lord & Berry steekt hart en ziel in de producten om voor iedere vrouw op de wereld de beste kwaliteit te leveren.

DE ICONISCHE PRINCIPES

Het merk werkt vanuit verschillende principes. Eén van deze principes is een praktische verpakking. Dit moet het gebruikscomfort verhogen, maar ook stijlvol zijn voor in de badkamer of in je handtas. Een ander principe zijn de kleuren. Zwart en wit zijn de standaard kleuren van het merk. Deze kleurcombinatie is simpel, maar ook elegant. Door een nauwe samenwerking met de mode industrie in Milaan worden de producten zo ontwikkeld dat ze op elkaar aansluiten zodat de mooiste looks gecreëerd kunnen worden. Het laatste principe is dat Lord & Berry staat voor een hoge kwaliteit met ruwe materialen om de beste make-up te realiseren voor iedere vrouw.

Reacties zijn gesloten.