Huidverbetering


Als coaches in huidverbetering gaan we samen met de klant op weg naar die mooiere huid.


Onze peelings verwijderen dode huidcellen waardoor nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen. Hierdoor ziet de huid er zacht en egaal uit. We gebruiken verschillende peelings:

AHA-peel

Onze AHA-peel is een uitkomst tegen acne en tegen tekenen van huidveroudering, zoals rimpels, verslapping of een doffe teint. De formule is veilig voor elke huid, zelfs als die (couperose)gevoelig is.

 

Miraclepeel

Onze krachtige miraclepeeling die tegelijkertijd zacht is voor de huid, kan uw huid versneld vernieuwen. Dat komt doordat deze ‘powerpeeling’ met intensieve klinische werkstoffen zelfs de diepere lederhuid bereikt. Daardoor is het product niet geschikt voor een gevoelige huid. De peeling werkt na de behandeling nog minstens 30 tot 60 minuten door en dat zorgt direct voor een frisse uitstraling.

Natural Face Lifting

De manuele massagetechniek herstelt de spierspanning (basistonus) en elasticiteit van je huid en het onderliggend spierweefsel. Deze intensieve massagetechniek voor het gelaat, de hals, en het decolleté geeft de volgende resultaten:

  • oogcontouren worden gladder
  • huid oogt strakker en elastischer
  • verslappingen worden gelift
  • betere doorbloeding van de huid en gelaatsspieren
  • hogere zuurstoftoevoer naar de cellen
  • gelaatscontouren verstrakken
  • vochtophopingen (bijvoorbeeld rond de ogen) verminderen

Coaguleren

Huidoneffenheden, zoals gesprongen adertjes (couperose), spinnetjes en steelwratjes kunnen we verwijderen door coaguleren. Deze behandelmethode houdt in dat we met een klein naaldje een oppervlakkig prikje geven in de huid. Het naaldje wordt warm, waardoor de eiwitten in het bloedvaatje oplossen. Het bloed stolt en het vaatje verdwijnt.

Geïnteresseerd in een van deze behandelingen om de huid te verbeteren? Maak direct een afspraak!

Cupping werkt!

In te zetten bij o.a.:

– Cellulite, striae

– Stress

– Hoofdpijn-, nek-, schouder- en rugklachten

– Ontgiften

Cupping therapie maakt verklevingen los en zorgt voor afvoer van afvalstoffen en vocht.

Door deze massagetechniek kunnen wij zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid brengen, met als doel huidverbetering en verbeterde afvoer en doorbloeding.

Maak nu een afspraak, bekijk hier de prijslijst.

Voor het allerbeste resultaat stellen wij graag een plan met je samen.

Duurzaam verjongen


Rimpels, verslapping, fijne lijntjes… Bij het ouder worden daalt het energieniveau in de huidcellen en krijgen deze tekenen van veroudering vrij spel. Chirurgische ingrepen kunnen uitkomst bieden, maar pakken de oorzaak van het probleem niet aan.
LED therapie, een nieuwe generatie fototherapie, doet dat wel. Deze technologie werd in de jaren tachtig ontwikkeld door NASA en wordt tegenwoordig toegepast ter verbetering van wondgenezing, weefselgroei en het vertragen van verouderingsprocessen. In de ruimte, maar ook in professionele salons.
Neem het LOOkX Anti-ageing LED mask.

Meer weten over deze behandeling? Klik dan hier!

Reacties zijn gesloten.