Over Ons


Esther Snijders (1979):

Ik wil klanten laten stralen.

“Als coach in huidverbetering wil ik klanten laten stralen; samen op weg naar die mooiere huid. Dat gaat niet alleen over de buitenkant, maar ook over de binnenkant. Een behandeling doet zoveel meer dan alleen het oppeppen van de huid. Bij mij in de stoel kunnen klanten helemaal ontspannen en eventueel hun hart luchten. Vaak leidt dat tot bijzondere ontmoetingen en die maken mijn werk waardevol.

Een ontspannen sfeer vind ik belangrijk. Daarom nemen we de tijd voor klanten en daarom is de massage een vast onderdeel van bijna alle gezichtsbehandelingen. Masseren doe ik graag, want dan heb ik écht contact met de klant. Bewust gebruiken we in de salon geen apparatuur tijdens de behandelingen, want met je handen en de juiste producten kun je veel doen.”

Debbie de Swart (1980):

Blije mensen maken mij gelukkig.

“Als klanten de deur uit stappen en alweer uitkijken naar de volgende keer heb ik mijn werk goed gedaan. Het is fijn om mensen tijdens een behandeling in de watten te leggen, zodat ze helemaal tot rust komen.

‘Een nieuw truitje kun je kopen, maar een nieuw huidje niet’, grap ik wel eens. Bij een eerste indruk speelt je gezicht de belangrijkste rol. Iedereen kijkt naar uiterlijk, of het je nu interesseert of niet. Daarom help ik klanten graag om hun huid te verbeteren, zodat ze zelfverzekerder worden. Als dat lukt, geeft mij dat de ultieme voldoening.”

 

Julia de Jong:

Contact met klanten; daar word ik gelukkig van.

“Sinds de eerste dag dat ik aan mijn opleiding begon om uit te groeien tot schoonheidsspecialiste wist ik meteen dat mijn passie in dit vak ligt. Door je te verzorgen, sta je letterlijk en figuurlijk in contact met jezelf. Verzorging en make-up zijn dus geen handelingen om alleen je buitenkant mooier te maken, maar je voelt je er van binnen ook zelfverzekerder door. Je innerlijke kracht vertalen naar een krachtige buitenkant; dát is ons doel bij SK!N.”
In contact zijn met mijn klanten vind ik het meest waardevol in ons vak. Door goed te luisteren, kan je voldoen aan de wensen. En samen werken aan een optimale huidconditie, beiden blij hiervan worden geeft mij voldoening. Naast gezichtsbehandelingen, ben ik gespecialiseerd in het geven van lichaamsmassages. Ontspanningsmassages en spiergerichte massages zijn bij mij te boeken!

 

 

 

Comments are closed.