Over Ons


Esther Snijders (1979):

Ik wil klanten laten stralen.

“Als coach in huidverbetering wil ik klanten laten stralen; samen op weg naar die mooiere huid. Dat gaat niet alleen over de buitenkant, maar ook over de binnenkant. Een behandeling doet zoveel meer dan alleen het oppeppen van de huid. Bij mij in de stoel kunnen klanten helemaal ontspannen en eventueel hun hart luchten. Vaak leidt dat tot bijzondere ontmoetingen en die maken mijn werk waardevol.

Een ontspannen sfeer vind ik belangrijk. Daarom nemen we de tijd voor klanten en daarom is de massage een vast onderdeel van bijna alle gezichtsbehandelingen. Masseren doe ik graag, want dan heb ik écht contact met de klant. Bewust gebruiken we in de salon geen apparatuur tijdens de behandelingen, want met je handen en de juiste producten kun je veel doen.”

Debbie de Swart (1980):

Blije mensen maken mij gelukkig.

“Als klanten de deur uit stappen en alweer uitkijken naar de volgende keer heb ik mijn werk goed gedaan. Het is fijn om mensen tijdens een behandeling in de watten te leggen, zodat ze helemaal tot rust komen.

‘Een nieuw truitje kun je kopen, maar een nieuw huidje niet’, grap ik wel eens. Bij een eerste indruk speelt je gezicht de belangrijkste rol. Iedereen kijkt naar uiterlijk, of het je nu interesseert of niet. Daarom help ik klanten graag om hun huid te verbeteren, zodat ze zelfverzekerder worden. Als dat lukt, geeft mij dat de ultieme voldoening.”

 

Christa :

De klant een uurtje laten ontspannen in combinatie met het creëren
van een huid in topconditie; dat is mijn doel!

“Al van jongs af aan heeft de uiterlijke verzorging mijn interesse gehad. Het werken met de juiste producten kan de huid, in welke conditie dan ook, een ontzettende boost geven. Het zien van deze huidverbetering geeft zowel de klant als mijzelf een goed gevoel. Buiten huidverbetering is ontspanning ook ontzettend belangrijk; even ontsnappen aan de drukte van de dag.

Naast gezichtsbehandelingen ben ik gespecialiseerd in permanente make-up. Door op subtiele wijze de wenkbrauwen, lippen of ogen te accentueren komen de sterke punten in het gezicht nog mooier uit. Het eindresultaat moet vooral zo natuurlijk mogelijk zijn.”

 

 

 

Reacties zijn gesloten.