Over Ons


Esther Snijders (1979):

Ik wil klanten laten stralen.

“Als coach in huidverbetering wil ik klanten laten stralen; samen op weg naar die mooiere huid. Dat gaat niet alleen over de buitenkant, maar ook over de binnenkant. Een behandeling doet zoveel meer dan alleen het oppeppen van de huid. Bij mij in de stoel kunnen klanten helemaal ontspannen en eventueel hun hart luchten. Vaak leidt dat tot bijzondere ontmoetingen en die maken mijn werk waardevol.

Een ontspannen sfeer vind ik belangrijk. Daarom nemen we de tijd voor klanten en daarom is de massage een vast onderdeel van bijna alle gezichtsbehandelingen. Masseren doe ik graag, want dan heb ik écht contact met de klant. We volgen de laatste trends en ontwikkeling op het gebied van huidverbetering en passen die graag toe om maximale huidverbetering te verkrijgen.”

Debbie de Swart (1980):

Blije mensen maken mij gelukkig.

“Als klanten de deur uit stappen en alweer uitkijken naar de volgende keer heb ik mijn werk goed gedaan. Het is fijn om mensen tijdens een behandeling in de watten te leggen, zodat ze helemaal tot rust komen.

‘Een nieuw truitje kun je kopen, maar een nieuw huidje niet’, grap ik wel eens. Bij een eerste indruk speelt je gezicht de belangrijkste rol. Iedereen kijkt naar uiterlijk, of het je nu interesseert of niet. Daarom help ik klanten graag om hun huid te verbeteren, zodat ze zelfverzekerder worden. Als dat lukt, geeft mij dat de ultieme voldoening.”

Christa de Vos :

De klant een uurtje laten ontspannen in combinatie met het creëren
van een huid in topconditie; dat is mijn doel!

“Al van jongs af aan heeft de uiterlijke verzorging mijn interesse gehad. Het werken met de juiste producten kan de huid, in welke conditie dan ook, een ontzettende boost geven. Het zien van deze huidverbetering geeft zowel de klant als mijzelf een goed gevoel. Buiten huidverbetering is ontspanning ook ontzettend belangrijk; even ontsnappen aan de drukte van de dag.

Naast gezichtsbehandelingen ben ik gespecialiseerd in permanente make-up. Door op subtiele wijze de wenkbrauwen, lippen of ogen te accentueren komen de sterke punten in het gezicht nog mooier uit. Het eindresultaat moet vooral zo natuurlijk mogelijk zijn.”

Kim van Dijk :

Ik hou ervan om klanten een ware wellnessbeleving te geven met de behandelingen en masseren is mijn specialiteit.

“Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste, kapster en visagiste.
Toen mijn kids geboren werden ben ik gestopt met werken en nu ze wat groter zijn vind ik het heerlijk om weer te werken.
Zelf houd ik erg van het gezonde leven, denk aan: wandelen met de hond, sporten, yoga, ben veel bezig met voeding (eet geen vlees) en slik elke dag collageen. Want; een stralende huid komt van binnen uit!
Aanvulling daarop zijn de mooie natuurlijke producten en alles van LOOkX is 100% natuurlijk en meukvrij.”

 

Jozefien :

 

“Als schoonheidsspecialiste geef ik graag ontspannende en huidverbeterende behandelingen. Daarnaast geef ik lichaamsmassages, ben ik pedicure en verzorg ik gellak voor de teennagels. Ik vind het heel leuk om met mensen te werken en hou van gezelligheid.”

 

Reacties zijn gesloten.