Permanente make-up

SPEAK! accentueert jouw natuurlijk schoonheid

Je uitdrukking zegt meer dan duizend woorden. Met de permanente make-up behandelingen van SPEAK! heb je altijd een verzorgde en sprekende uitstraling. Zónder dat het er te dik bovenop ligt. Letterlijk in dit geval. Met de behandelingen haalt Christa de natuurlijke schoonheid in je naar boven. Door op subtiele wijze gelaatsuitdrukkingen te accentueren komen de sterke punten in je gezicht nog mooier uit. Je voelt je zelfverzekerder en ook dat straal je uit. Dat is precies wat we willen bereiken: SPEAK! & Shine!

Over Christa de Vos, specialist in permanente make-up

Het uiterlijk heeft me altijd al gefascineerd. Na mijn opleiding als schoonheidsspecialiste heb ik een aantal jaar in de uiterlijke verzorging gewerkt, totdat ik een carrièreswitch maakte en op kantoor terecht kwam. De schoonheidsbranche en dan met name PMU bleef echter altijd lonken. Daarom heb ik begin 2020 het roer omgegooid. Ik volgde met succes de opleiding permanente make-up bij de erkende Nederlandse Vakopleiding SkinQuip, met als resultaat mijn eigen salon SPEAK!

Gediplomeerd, allround PMU-specialist

De opleiding staat bekend om de unieke SkinQ© methode, waarin theoretische vakkennis, hygiëne en precisie vakwerk worden gecombineerd. Tijdens mijn werk als schoonheidsspecialiste heb ik ervaren hoe belangrijk deze elementen zijn voor een goed eindresultaat. Bij PMU gaat dit nog een stap verder. Je zit niet alleen aan iemands huid, maar ook ín iemands huid. Dan moet je wel weten wat je doet en is precisiewerk een vereiste.

Kijk op www.speak.pmu.nl voor meer info.

Of bel voor info/ afspraak/ intake : 0613 091 830

Webshop-Lookx_960

Reacties zijn gesloten.