permanente make-up

Als schoonheidssalon streven we naar een perfect huidbeeld voor iedereen. Helaas zijn huidproblemen niet alleen vanaf de buitenkant te verhelpen. Onze huid weerspiegelt namelijk onze innerlijke, lichamelijke gezondheid. Hierbij kan juiste voeding en leefstijl een belangrijke rol spelen. Daarom werken wij vanaf nu samen met Romy van Gezondheidspraktijk Noordzij.

Romy, is diëtist, natuurvoedingsdeskundige en cognitief gedragstherapeut en helpt je naar een optimale gezondheid door het aanleren van een blijvende gezonde leefstijl – zonder diëten, calorieën tellen, repen, shakes en pillen. Haar missie is om je te begeleiden naar een optimale gezondheid door de oorzaak van eventuele klachten op te zoeken en het creëren van gezonde blijvende gewoonten. Niet voor even, maar voor de rest van je leven!

Ben je op zoek naar een blijvende oplossing om je fitter, gezonder en gelukkiger te voelen? Heb je al talloze dieetpogingen gewaagd die zijn mislukt? Heb je last van vage klachten zoals buikklachten, vermoeidheidsklachten en een chronisch energietekort? Is je huid onzuiver?

Het geheim naar een betere gezondheid zit letterlijk tussen je oren! Je hersenen zijn de sleutel tot een blijvend gezonder leven en blijvend gewichtsverlies.

Romy helpt je te leren begrijpen hoe je hersenen en lichaam werken. Zo krijgt je inzicht in de onderliggende oorzaak van je (eventuele) klachten en kun je weer grip krijgen op je gezondheid en geluk!

Benieuwd naar wat Romy voor je kan betekenen? Plan vandaag nog een vrijblijvend gratis online kennismakingsgesprek in en zet de eerste stap naar een blijvend gezonder leven.

Informatie MindBody programma:

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor het MindBody programma! Het MindBody programma is een transformerend online gezondheidsprogramma dat je leert hoe je blijvend een gezonder, fitter en gelukkiger leven kunt creëren. Je leert de connectie tussen je mind en je body te begrijpen, waardoor je weer de controle terug kunt pakken over je gezondheid, gewicht en gedrag. Het MindBody programma is ontwikkeld voor mensen die blijvend gewichtsverlies willen bereiken, een stabiel gewicht willen behouden of willen aankomen. Eigenlijk is het voor iedereen die streeft naar een lang gezond en vitaal leven.

Meld je aan via www.praktijknoordzij.nl/mindbody-programma

Informatie Bloedonderzoek:

Nieuw bij Skin by Esther: holistisch bloedonderzoek!

Heb jij last van een onzuivere huid? Heb je het idee dat je gevoelig bent voor bepaalde voedingsmiddelen? Heb je last van vervelende buikklachten en heb je weinig energie?

Ons bloed stroomt door elk uiteinde van ons lichaam en biedt een betrouwbare en waardevolle kijk in je algehele gezondheid. Aan de hand van een holistisch bloedonderzoek kunnen er bovendien eventuele verstoringen en belastingen die ten grondslag liggen aan een onzuivere huid of andere gezondheidsklachten boven water komen.

Met het holistisch bloedonderzoek ontdek je hoe het zit met je:

✔ Spijsvertering en de darmen
✔ Alvleesklier
✔ Lever

✔ Vitaminen

✔ Mineralen
✔ Voedingsintoleranties
✔ Hormonale balans
✔ pH-waarde (verzuring)
✔ Stressgevoeligheid
✔ Belasting van bacteriën, schimmels, virussen en parasieten

✔ Belasting van gifstoffen en vrije radicalen
✔ Ontstekingen

Meer informatie en prijzen? Kijk op www.praktijknoordzij.nl/bloedonderzoek Je kunt je aanmelden via info@skinbyesther.nl

Comments are closed.