skin for skin

meet Skin for Skin: werken aan je beauty van binnenuit en buitenaf!

vanuit de duurzaamheidsvraag van het moederbedrijf is Skin for Skin geboren. Skin for Skin is de huid van de vis gaan onderzoeken. deze huid blijkt o.a. boordevol collageen te zitten. middels tot uniek, gepatenteerd, 100% proces halen wij dit collageen uit de huid van de vis.

collageen is het meest voorkomende eiwit in ons lichaam. het is de belangrijkste bouwsteen voor onze botten, spieren, pezen, bindweefsel,huid en nagels. het is ook verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid

Skin for Skin is een echt duurzaam ‘made in Holland’ product en vindt haar oorsprong op het voormalige eiland Urk. Urk heeft de grootste visindustrie van Europa. Elke week varen de kotters de Noordzee op. De vers gevangen Noordzee vis wordt in het dorp dagelijks verwerkt tot eindproduct voor de consument/voedingsindustrie. De consument waardeert het eerlijke product met haar geweldige smaakbeleving. Skin for Skin is ontstaan vanuit het moederbedrijf Varia Vis, een grote speler op de verse Noordzeevis-markt.

naast supplementen hebben ze ook heerlijke thee.

Daily stay-in routine

Reacties zijn gesloten.